zaterdag 17 december 2016

Warme oproep!


Afbeeldingsresultaat voor kerstkaartjes


Wie wil er meehelpen om zoveel mogelijk kerstkaartjes te schrijven of tekeningen/knutselwerkjes te maken voor de zieke kindjes op de oncologieafdeling van het UZ Gent? Hieronder kan je de tekst lezen van de mama van lotgenootje Jolien* die hiermee startte.
Heb je nog vele kaartjes liggen waarmee je nooit iets doet -> zet er een leuke boodschap op of gewoon je naam of een tekeningetje. Je bezorgt er vele kinderen heel wat plezier mee in deze moeilijke periode :-) Doen jullie ook mee? 

Arlette Vanderstocken (mama van Jeroen en Jolien*):

'Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Tijd om in actie te treden en, net als de vorige jaren, kerstkaartjes te schrijven voor de patiëntjes van de afdeling oncologie en hematologie in het UZ Gent zodat zij met de feestdagen met tekeningen en kaartjes worden verwend.
Het doet hen en hun familie veel plezier dat er in deze eindejaarsperiode ook aan hen wordt gedacht. Er zijn elk jaar kinderen die deze feestperiode in het ziekenhuis moeten doorbrengen en wij willen hen met dit gebaar wat vreugde schenken, dit is waar het in de kerstperiode immers echt om draait. Zo zetten wij de droom van onze dochter Jolien, die zes jaar geleden overleed en veel op de afdeling verbleef, verder.
De kaartjes moeten ten laatste op donderdag 22 december aan de juf of meester van GO! Zilverberk afgeleverd zijn zodat ze nog voor kerstavond kunnen bezorgd worden op de afdeling.
Alvast bedankt voor jullie medewerking!'


Jullie doen toch ook mee?

 
Afbeeldingsresultaat voor kerstkaartjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten